Àmbits de servei

Connecta JoveImprimir

 • Impulsar la participació dels adolescents fent de formadors de persones adultes a la seva comunitat, mitjançant accions orientades a l'alfabetització digital. El servei consisteix en formar a persones adultes allunyades de les noves tecnologies; i l'aprenentatge consisteix en el reforç dels coneixements tecnològics, l'exercici de les habilitats comunicatives i organitzatives, i la descoberta de la problemàtica de la bretxa digital. Les associacions locals (de lleure, culturals, socials, etc.) són les que dinamitzen el projecte als barris i poblacions i Fundació Catalana de l'Esplai és l'organització que el coordina, aporta la formació dels dinamitzadors i facilita recursos per engegar-lo. És un projecte que compta amb el suport econòmic de Microsoft. Per a més informació consulteu www.conectajoven.org

  Àmbits de servei: Participació ciutadana, Acompanyament a l'escolarització

  Edat dels participants: 16-18 anys, 14-16 anys

  Núm. màxim de voluntaris: Cada asociació que participa aporta els seus voluntaris

  Suport: Informació temàtica i assessorament, Formació

  Contacte: Catalina Parpal

  Correu electrònic: cparpal@esplai.org

Dades de l'entitat

    La Fundació Catalana de l'Esplai és una iniciativa sense afany de lucre creada amb la finalitat d'impulsar l'educació en el lleure d'infants, joves i adults. Desenvolupa la seva tasca en tres àrees de treball: àrea d'innovació educativa, àrea social i àrea de tercer sector; i agrupa cinc entitats.

La Fundació es proposa també treballar pel desensolupament de la vida associativa, en tant que espai de vertebració i participació social que reforça la democràcia i contribueix a la millora de la vida dels ciutadans i a l'interès general.

 • Nom entitat: Fundació Catalana de l'Esplai Esplai

  Adreça: Carrer Riu Anoia 42-54

  Comarca: Baix Llobregat

  Municipi: El Prat de Llobregat

  Codi postal: 08820

  Teléfon: 93 474 74 74

  Correu electrònic: fundacio@esplai.org

  Web: http://www.esplai.org


www.aprenentatgeservei.cat | centre@aprenentatgeservei.cat | crèdits