Àmbits de servei

Mai més torturaImprimir

 • El servei consisteix en implicar als joves en la sensibilització i defensa activa dels Drets Humans. Per dur a terme aquesta tasca es compta amb uns materials per a la formació d'adolescents i joves, a partir de lectura de fragments de diaris, reportatges i altres tipus d'activitats de reflexió, jocs de rol, debat, etc. Els aprenentatges que se'n poden desprendre són fonamentalment de caire social. D'una banda el coneixement de la tortura i la pena de mort com pràctiques força habituals en el nostre món. D'altra banda, la necessitat d'actituds transformadores, d'accions col·lectives, de voluntariat, etc.

  Àmbits de servei: Projectes de solidaritat i cooperació

  Edat dels participants: 18-25 anys

  Núm. màxim de voluntaris: Es pot treballar en grups de classe, esplai, confirmació; millor d'un nombre mitjà.

  Suport: Informació temàtica i assessorament, Formació

  Contacte: Montserrat Munté

  Correu electrònic: muntematas@telefonica.net

Dades de l'entitat

    L'ACAT és una entitat ecumència i internacional. La seva finalitat és lluitar contra la tortura institucionalitzada i fer que, algun dia, en tota nació, sigui realitat l'article 5è de la Declaració Universal dels Drets Humans que diu: "ningú no serà sotmès a tortura ni a penes o tractes cruels, inhumans o degradants".
Actua a través de la pregària, per esdevenir capaços de fer allà que és convenient. També de crides urgents de denúncia, adhesió a manifestos i promoció d'actes educatius, de sensiilització i de denuncia d'injustícies preferentment en l'ambit descrit.
Col·laborem amb entitats amb objectius semblants perà la nostra finalitat específica és sensibilitzar als cristians de totes les confessions, a les comunitats cristianes, als moviments especialitzats...

 • Nom entitat: ACAT (Acció dels Cristians per l'Abolició de la Tortura)

  Adreça: Anglí, 55

  Comarca: Barcelonès

  Municipi: Barcelona

  Codi postal: 08017

  Teléfon: 93 203 89 15

  Fax: 93 203 48 30

  Correu electrònic: acat@pangea.org

  Web: http://acat.pangea.org


www.aprenentatgeservei.cat | centre@aprenentatgeservei.cat | crèdits