Àmbits de servei

Festa de l'EsperançaImprimir

 • "Un Dia per a l'Esperança" és la festa de la solidaritat que organitza Intermón Oxfam cada any per sensibilitzar la població de la tasca que realitza la ONGD. El servei consisteix en col·laborar en l'organització i la realització de la festa, amb una formació prèvia dels alumnes per explicar-los el contingut de la mateixa i per donar-los a conèixer la seva funció el dia de la festa.

  Àmbits de servei: Projectes de solidaritat i cooperació

  Edat dels participants: 12-14 anys, 16-18 anys

  Núm. màxim de voluntaris: A concretar en cada cas

  Suport: Acolliment de voluntaris per fer un servei

  Contacte: Montse Riera

  Correu electrònic: mriera@intermonoxfam.org

Dades de l'entitat

    Intermón Oxfam treballa en 7 Seus, 40 Comitès i 35 botigues de comerç just, repartides per tot el territori espanyol. Els seus àmbits d'actuació són:
- Projectes desenvolupament: Impacte, qualitat i eficiència són els pilars en els que recolzem la nostra política de cooperació per assolir canvis positius.
- Ajuda humanitària: Assistim a les poblacions més vulnerables afectades per situacions d'emergència com a conflictes armats o catàstrofes naturals.
- Comerç just: Garantim condicions laborals dignes, la igualtat entre homes i dones, un salari just i el respecte pel medi ambient.
- Campanyes i Educació: Denunciem, mobilitzem i eduquem a la societat perquè prengui consciència, actuï responsablement i faci pressió.


www.aprenentatgeservei.cat | centre@aprenentatgeservei.cat | crèdits